Nalivpero za poklon Parker Duofold

Šta je sinonim za kvalitino nalivpero ako ne Parker Duofold? Duofold je simbol Parkerove baštine. To je simbol perfekcije još od 1921. godine, Duofold i danas ostaje najistaknutija olovka u parkerovoj raznolikoj liniji. Svaki detalj Duofold-a je pažljivo osmišljen i izrdađen rukama najvećih majstora zanatlija. Svaki Duofold se sastoji iz mnoštva delova izrađenih od najfinijeg materijala (18k zlato, rodijum) i sa prepoznatljivom završnom obradom najvišeg kvaliteta. Na kraju, ovakvi delovi olovke su spojeni preciznom rukom majstora kako bi se obezbedilo najfinije iskustvo pisanja.

Kompaniju Parker je osnovao čuveni George Parker pre više od 125 godina. Inovator, konstruktor i stručnjak za olovke i pisaći pribor. Nalivpero Parker Duofold se proizvodi od 1921. godine. Te godine je proivedeno čuveno „veliko crveno nalivpero“, koje je ujedno bilo i jedno od najskupljih na tržištu. Cena je bila oko 7$, što je danas ekvivalent od nekih 100$.

Danas, Parker Duofold nudi nesvakidašnji i izvanredan doživljaj prilikom pisanja. Taj osećaj i to iskustvo je razlog zašto je penkalo Parker Duofold jedno najpoznatijih na svetu i čini referencu u svetu nalivpera.

Parker pisaći pribor je Vaš životni saputnik. On je večit, prelepog izgleda i najfinije izrade. Parker se neće izmeniti ni nakog fabričke garancije, Parker se nasleđuje. Fabrička garancija na sav Parker pisaći pribor je 24 meseca od datuma kupovine. Ukoliko uočite bilo koji defekt u ovom periodu, Vaša olovka će biti zamenjena.

Nekoliko korisnih saveta za Vaše nalivpero ili penkalo:

  • Kada se ne koristi, penkalo se drži uspravo, vrhom na gore. Tako će se mastilo vratiti nazad u patronu ili konverter, a vrh nalivpera se neće osušiti.
  • Kako se čisti penkalo? Preporučuje se da očistite svoje penkalo prilikom svake zamene mastila.
  • Ukoliko se nalipero zapuši, ubacite vrh nalivpera sa držačem u čašu hladne vode i ostavite preko noći. Parkerova mastila su razgradiva i rastvoriće se u vodi. Ujutru izvadite delove iz vode, isperite pod mlazom hladne vode, produvajte i to je sve. Spremili ste Vaše Parker nalivpero za novu upotrebu.

Više detalja o samom brendu Parker, a naročito o Duofold seriji možete pronaći na sajtu: https://parkerpens.net/duofold.html

Posetite našu internet prodavnicu i pogldajte ponudu svih nalivpera: https://hemijskeolovke.rs/product-category/luksuzna-nalivpera-za-poklon/