PARKER OLOVKE – KAKO ODABRATI ORIGINALNI POKLON?

Svi smo se našli u situaciji da nam treba dručačiji i originalni poklon za dragu osobu – ali nam ništa ne pada na pamet ili nam se ništa ne sviđa. Da cela stvar bude komplikovanija, uvek je hitno jer takve kupovine odlažemo do samog događaja. A tada je kasno. Nepopravljivi smo, uvek mislimo da ćemo lako pronaći prikladni poklon, ali kad iscrpimo sve opcije i nema više originalnih ideja za poklon, kupićemo neko kvalitetno piće ili opet staviti pare u kovertu.

Ljudi vole kada dobiju bocu kavalitetnog vina (ili nekog drugog pića) za poklon. Ali šta ćemo sa onima koji ne piju? Šta ako ne znamo koje piće je bolje ili ne znamo šta neko voli?

Mi imamo ideju za poseban i originalni poklon.

Umesto skupocenog pića predlažemo da poklonite kvalitetnu Parker hemijsku olovku sa gravurom posvete. Ne mora to biti hemijska olovka, može da bude roler ili nalivpero. Cena klasične Parker hemijske olovke se kreće od 1395,00 do 2000,00 dinara. Kvalitetniji modeli (Urban ili IM serija) se kreću od 2820,00 do 3950,00. Roleri i nalivpera su uvek skuplji od hemijskih olovaka, ali često i lepši jer imaju poklopac, masivnije su. Za važne događaje i jubileje preporučujemo prestižnu Sonnet seriju, gde cene počinju od 9900,00. Ovakvu olovku poklanjamo za diplomiranja, mature, odlazak u penziju, jubilarne rođendane, doktoru, profesoru… Olovke možete pokloniti sa venčanje, krštenje, kumstvo, rođenje deteta, novogodišnje praznike…

Olovke sa pravim 18K ili 23K zlatom su znatno skuplje i obično se kupuju za veoma posebne prilike.

Kada ste odabrali olovku, treba osmisliti personalizaciju odnosno tekst gravure. Ponekad su dovoljni samo inicijali ili ime i prezime sa titulom. Budite kreativni. Gravura olovke je trajna, ne skida se. Ona će uvek podsećati na povod i na onoga koje poklonio olovku.

Još jedna od važnih stvari kod gravure su pozicija, pismo i font. Kod rolera i nalivpera ćemo gravuru obično raditi na poklopcu, ređe na samom telu. Kod hemijskih olovaka, gravura se radi na telu olovke. Ima olovaka kod kojih je telo već fabrički ukrašeno, tada možemo gravirati na prstohvati ili na „dugmetu“ odnosno vrhu olovke.

Pustite mašti na volju a mi ćemo ideju sprovesti u delo. Ukoliko Vam nedostaju ideje ili niste sigurni šta može da se gravira na kojoj poziciji – pitaj te nas, rado ćemo pomoći. Vaš poklon mora biti poseban.

Zapamtite, Parker olovke vremenom samo dobijaju na vrednosti. One se čuvaju i prenose sa kolena na koleno. Parker je zaista više od poklona.

Srećno.