Olovka sa gravurom (posvetom) – originalan novogodišnji poklon

Euforiju Nove godine redovno osetimo već u Novembru. Svi volimo taj period jer nam Nova godina osim kićenja jelke, odbrojavanja u ponoć i tradicionalnog slavlja simbolizuje nove početke i priliku za nove želje, nove mogućnosti. Tada postajemo bolje raspoloženi i darežljiviji i neretko imamo potrebu, da li zbog tradicije, zahvalnosti ili ličnih razloga, da drugima obeležimo taj novi početak novogodišnjim poklonom. Poklon je jedan vid novogodišnje čestitke. Različite okolnosti, različiti ljudi, profili, različiti ukusi a dilema uvek ista – Šta pokloniti za Novu godinu ?
Šta pokloniti devojci, koji poklon dati dečku za Novu godinu? Svi parovi imaju svoje male tajne, interne poruke, reči, znake, koje samo njih dvoje razumeju. Napisaćete čestitku i sve ćete možda reći nekome u dve reči. Ali neko će poželeti da te vaše reči zauvek sačuva. “Volim te“ ne mora samo da se ispiše na čestitci, koja slučajno može da se izgužva ili pocepa, ili na torti, koja će se pojesti. Poklonite joj elegantnu olovku sa gravurom – beskonačno trajnom posvetom , koja će joj uvek biti na dohvat ruke i koja će je uvek podsetiti na tu Novu godinu kada ste joj je poklonili. Poklonite njemu za Novu godinu olovku sa njegovim inicijalima ili punim imenom i prezimenom zato što znate da nema svoju ličnu olovku i da će to biti originalan poklon; da će se sa tako ličnim poklonom osećati i sam originalno i posebno. Olovaka je mnogo, najlepšu ideju za posvetu već zamišljate dok čitate ovaj tekst. Isto tako, zamišljate njen ili njegov osmeh kada dobije takav poklon. Neprocenjivo, zar ne? Idealan poklon za Novu godinu – njima olovka, Vama osmeh.
Šta pokloniti poslovnom partneru za Novu godinu? Prvo vam padaju na pamet kalendari, upaljači, olovke…Olovke! Budite originalni, ako zaista želite da impresionirate osobu. Uradite to kvalitetno, sa ukusom i sa stilom. Stil birate sami, odaberite i kvalitet – odaberite kao novogodišnji poklon kvalitetnu hemijsku olovku ili nalivpero sa graviranjem teksta i logotipa firme. Kalendar će trajati tih trisotinak dana, upaljač redovno prošeta od ruke do ruke i udalji se od onoga kome je poklonjen.

Olovka, kvalitetna olovka, se čuva. I u svakom trenutku se zna kada i ko je tu olovku poklonio. Da li vi imate svoju ličnu olovku? Da li je vama nekada neko poklonio takvo nešto?

Ako cenite takve poklone, poklonite ih onima koje takođe cenite. Ojačajte svoje poslovne kontakte. Poklonite svojim poslovnim partnerima za Novu godinu originalan poklon.

Sigurno je da postoji osoba kojoj se želite zahvaliti na nečemu što su učinili za vas tokom protekle godine: prijatelju za podršku, šefu za priliku da se dokažete, poznaniku koji vas je doveo do posla koji ste oduvek želeli, suprugu što je bio divan i ove godine, doktoru koji vam je pomogao da na svet donesete najmlađeg člana porodice, radniku godine koji je dao doprinos firmi u protekloj godini, kolegi koji odlazi u penziju i koji je firmi dao dobar deo svoga života. Recite hvala rečima ugraviranim u olovci. Poželite sve najbolje trajnim poklonom. Učinite da se vama bitni ljudi istinski osete bitnima, trajno – sa trajnom posvetom.

Ako tražite originalni poklon koji će trajati – neka to bude luksuzna hemijska olovka sa gravurom.