NAJČEŠĆA PITANJA

Početna » NAJČEŠĆA PITANJA
NAJČEŠĆA PITANJA

GRAVIRANJE OLOVKE ZA POKLON – GRAVURA POSVETE NA OLOVCI

NAJČEŠĆA PITANJA

U nastavku možete pronaći odgovore na najčešće postavljana pitanja u vezi graviranja.

  1. Koje olovke mogu da se graviraju?  – Graviranje je moguće samo na metalnim olovkama.
  2. Od čega zavisi boja gravure?  – Boja gravure zavisi od materijala od kog je olovka napravljena. Na primer, ukoliko graviramo crno penkalo čije je telo izrađeno od mesinga – nakon gravure će trag biti „zlatno žut“. Ukoliko graviramo čeličnu olovku sive boje, gravura će biti tamno siva. U opisu olovke možete pronaći informaciju o tome da li je gravura moguća i koja bi bila boja gravure za tu olovku. Ukoliko gravura nije moguća na telu, možemo ugravirati inicijale na sam vrh olovke ili poklopca.
  3. Kakav font mogu izabrati za graviranje?  – Slova mogu biti pisana ili štampana, a pismo latinica ili ćirilica.
  4. Da li mogu da graviram posvetu na drugom jeziku i pismu?  – Naravno, možete gravirati posvetu na primer na grčkom ili arapskom alfabetu.
  5. Da li mogu da graviram logo firme?  – Svakako, samo nam pošaljite pripremu.
  6. Koji je rok isporuke?  – Rok isporuke za olovku sa gravurom je oko 3 radna dana.
  7. Koliko košta usluga graviranja?  – Profesionalna usluga graviranja iznosi 700,00 din.
  8. Da li mogu lično da preuzmem olovku? Mi smo internet prodavnica i nemamo knjižaru. Sve porudžbine isporučujemo brzom poštom. Za kupce iz Beograda možemo organizovati preuzimanje u našem graverskom centru u Bulevaru Kralja Aleksandra (kod Vuka). Porudžbina mora biti uplaćena pre preuzimanja, a dokaz o uplati dostavljen na mail.
  9. Kako mogu da platim olovku i gravuru? – Veoma je važno da znate da našem sajtu apsolutno ništa ne plaćate. Odaberite olovku i detalje gravure (ako želite), ubacite u korpu i poručite olovku. Kada Vam na mail stigne potvrda porudžbine sa iznosom – tek tada možete odabrati način plaćanja koji Vam odgovara: pouzećem odnosno kuriru prilikom isporuke, uplatnicom u pošti ili banci, ili putem e-bankinga.
  10. Kako popuniti uplatnicu? U nastavku sledi primer. Ukoliko plaćate online pomoću ebankinga – šifra plaćanja je 289.

PRIMER UPLATNICEAko niste sigurni kako da poručite, u nastavku sledi uputstvo za poručivanje olovke sa gravurom:

Odaberite olovku u našoj prodavnici (https://hemijskeolovke.rs/prodavnica-hemijske-olovke-za-poklon/) i kliknite na opciju „Graviranje“ koja se nalazi odmah pored odabrane olovke i kratkog opisa. Odabirom opcije „Želim graviranje – plaća se dodatno 700 RSD“ iz padajućeg menija – otvara se prazno polje gde treba upisati željeni tekst gravure. Zatim obeležite da li je korisnik desnoruk ili levoruk, pošto je to veoma važno za smer i poziciju gravure. Nakon toga odaberite vrstu pisma, font i završite kupovinu. Prilikom odabira fonta, kliknite na sliku sa primerima fontova da biste je uveličali.

Pogledajte primer na slici ispod.

HEMIJSKE OLOVKE ZA POKLON

Prilikom završetka porudžbine, u polje „Beleška Narudžbine“ nam možete upisati dodatnu napomenu.

U svakom trenutku nas možete kontaktirati putem maila info@hemijskeolovke.rs ili prodaja@hemijskeolovke.rs.

OVDE pogledajte fotografije naših radova.