PARKER Royal Hemijska olovka Jotter Victoria Violet CT PK53244

Početna » Hemijske olovke za poklon – internet prodavnica » PARKER Royal Hemijska olovka Jotter Victoria Violet CT PK53244

PARKER Royal Hemijska olovka Jotter Victoria Violet CT PK53244

1.975,20 RSD

Nema na lageru

Metalizirano telo, kompletno izrađeno od nerđajućeg čelika, prevučeno višeslojnim lakom ljubičaste boje i sa hromiranim detaljima. Pogodna za graviranje: boja gravure sive boje.
Prepoznatljiv kvalitetan Parker mehanizam.
Robusan i izdržljiv vrh za svakodnevno pisanje.
Čuveni Parker dizajn – stil koji traje još od 1954. godine.
Poklon kutija (više modela).
Dvogodišnja garancija.
Parker Royal serija nosi prestižni grb Kraljvske porodice Velike Britanije, kao potvrdu tradicije i kvaliteta.
Odlična hemijska olovka za poklon.
Kombinacija kraljevsko ljubičaste boje i sivog čelika.Nema na lageru

Opis

 Hemijska olovka Jotter Victoria Violet CT PK53244

Već više od 60 godina, serija olovka Jotter je ikona Parkera i predstavnik kolekcije koja nudi širok spektar stilova i boja. Hemijske olovke Parker Jotter kombinuju kvalitetnu izradu sa stilom. Svojim jedinstvenim oblikom i prepoznatljivim kvalitetom, Jotter je ostao savršena olovka za sve one koji cene preciznost i klasu. Jotter je napredovao. Najnoviji dodaci u ovoj seriji su novi materijali, moderne boje i prefinjena završna obrada.
Novi Parker Royal Jotter je unapređen i ponovo predstavlja lidera u svojoj klasi. Prepoznatljiv dizajn i klipsa u obliku strele su tu da nas podsećaju na Parker-ovu tradiciju i nasleđe. Nove boje, materijali i novo pakovanje donose osveženje koje je teško nadmašiti. Uživajte dok pišete sa svojom Parker Jotter hemijskom olovkom.

Dodatna informacija

Parker

Možda će vam se svideti …

Go to Top